במאי: מַאט ג'וֹנְסוֹן
שחקנים: גֵ'יי בָּרוּשֶׁל, גְלֶן הָאוֶורְטוֹן, מַאט ג'וֹנְסוֹן
(120 דק', אנגלית; תרגום לעברית)
ב־9 בינואר 2007 הציג סטיב ג'ובס המצאה שתשנה את העולם: האייפון — שלושה מוצרים במכשיר אחד: אייפוד רחב־מסך, טלפון נייד ומכשיר תקשורת לאינטרנט. אבל עד לאותו רגע נדמה היה שהעתיד שייך דווקא לבלאקברי.
הסרט השנון והמרגש מספר את סיפור עלייתו המסחררת ונפילתו המפוארת של מי שהיה הסמארטפון הראשון בעולם, דרך שלושת הגברים שעמדו מאחוריו: גאון טכני נטול כישורים חברתיים, חברו המצפוני וכריש מכירות שמבטיח להפוך אותם למיליונרים. הסיפור אמיתי, אבל בידיו של הבמאי והשחקן מַאט ג'וֹנְסוֹן הוא הופך לקומדיה מלנכולית, מצחיקה ורבת כריזמה על חברות, שאפתנות והמרחק הקצר להפליא שבין המצאת העתיד לבין הפיכתה לעבר.
ברוח "הרשת החברתית" של דייוויד פינצ'ר ואהרן סורקין, גם כאן מאחורי הסיפור על טכנולוגיה ששינתה את העולם מסתתר סיפור אנושי מאוד על האנשים שהאמינו שהם שולטים במהפכה — עד שהמהפכה המשיכה בלעדיהם.
הפרטיות שלכם חשובה לנו. לידיעתכם, באתר זה נעשה שימוש ב"קבצי עוגיות" (cookies) וכלים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו